Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 από τον Γεώργιο Μέλλιο και κύρια δραστηριότητά της ήταν η χονδρική πώληση υαλοπινάκων και καθρεπτών σε φύλλα.

Είναι ίσως η πρώτη εταιρεία που διέθεσε υαλότουβλα στην Ελλάδα.

Από το 1988 δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στον τομέα των υαλότουβλων. Ως αποτέλεσμα, σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα, με αποκλειστικές συνεργασίες και απ' ευθείας εισαγωγές από εργοστάσια στην Ευρώπη και την Άπω Ανατολή. Η εξειδίκευση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέτουμε σήμερα ετοιμοπαράδοτα 90 διαφορετικά είδη υαλότουβλων, καλύπτοντας οποιαδήποτε αρχιτεκτονική, κατασκευαστική ή διακοσμητική απαίτηση.

Η ποικιλία των προϊόντων συμπληρώνεται με τα ειδικά τεμάχια και τα ειδικά υλικά δόμησης, καθώς και με μεγάλο αριθμό υαλότουβλων που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας.

Πάντοτε στην πρωτοπορία σε μοντέρνα υλικά, η εταιρεία μας ξεκίνησε από το 1991 την εισαγωγή και εμπορία κυψελωτών πολυκαρβονικών φύλλων και στη συνέχεια πλαστικών φύλλων (πλέξιγκλας).

Το 2001 εντάξαμε στην γκάμα μας τους φωτιστικούς θόλους οροφής.

Το 2006 ξεκίνησε η διάθεση έτοιμων στεγάστρων προστασίας από τη βροχή για εξωτερικές πόρτες και παράθυρα.

Ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση για οικονομικά υλικά επικαλύψεων, διαθέτουμε από το 2010, πολυεστερικά φύλλα και ρολά.

To 2012 εντάξαμε στην γκάμα μας τα ασφαλτικά κεραμίδια

Πρωτοπορώντας και πάλι, από το 2015 διαθέτουμε τα πλαστικά κεραμοειδή φύλλα.

Από το 2023 το νέο μας προϊόν είναι το DECOTHERM, το 3D διακοσμητικό και θερμομονωτικό πάνελ τοίχου.

Η ύπαρξη στοκ, η μεγάλη ποικιλία των υλικών, η άμεση εξυπηρέτηση με αποστολές σε όλη την Ελλάδα, η κορυφαία ποιότητα συνδυασμένα με τις καλύτερες δυνατές τιμές, μας έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών μέσω των οποίων διατίθενται τα υλικά μας.

Χαιρόμαστε που επισκεφθήκατε το δικτυακό τόπο της εταιρείας μας. Προσπαθήσαμε να περιλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και φροντίζουμε για τη συνεχή ενημέρωση και βελτίωσή του. Παρ' όλα αυτά θα δεχόμασταν ευχαρίστως οποιαδήποτε υπόδειξη για βελτίωση του περιεχομένου του.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γρηγόρης Μέλλιος

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ