Πλαστικά κεραμίδια
Πλαστικά κεραμίδια

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: Κεραμιδί / Γκρι Σκούρο/ Διάφανο

Τα τυποποιημένα φύλλα είναι διαστάσεων 104cm Χ 307cm και 104cm X 416cm

Στο Κεραμιδί χρώμα διατίθενται επίσης ετοιμοπαράδοτα φύλλα 104cm X 241cm και 104cm X 484cm

Στο Διάφανο τα φύλλα είναι διαστάσεων 104cm X 241cm

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο προϊόν προηγμένης τεχνολογίας που διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή του, την ευκολία τοποθέτησης και το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δε χρειάζεται καμία φροντίδα ή συντήρηση προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με τα παραδοσιακά κεραμίδια ή τα μεταλλικά φύλλα με όψη κεραμιδιού.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ

Η άνω όψη αποτελείται από το υλικό ASA (Acrylonitrile -Styren Acrylate), το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή και διατηρεί το χρώμα και τις μηχανικές ιδιότητες των φύλλων ακόμα και όταν εκτίθενται σε ακραίες και συνεχείς αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως υπεριώδη ακτινοβολία, παγετό, υγρασία. Το κυρίως σώμα παράγεται από PVC το οποίο είναι γνωστό για την αντοχή του.

Η μεταφορά και τοποθέτησή των φύλλων γίνεται εύκολα λόγω του χαμηλού βάρους και της υψηλής αντοχής.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως υλικό στέγασης είτε ως υλικό επικάλυψης σε νέες ή υπάρχουσες κατασκευές.

Είναι ιδανική λύση σε περίπτωση στεγών με ασφαλτικά κεραμίδια που έχουν αποσαθρωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα πλαστικά κεραμοειδή φύλλα απλά βιδώνονται πάνω από τα υπάρχοντα ασφαλτικά κεραμίδια και έτσι μηδενίζεται ο κίνδυνος ζημιάς από ενδεχόμενη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια των εργασιών αποξήλωσης των παλιών ασφαλτικών κεραμιδιών.

Επίσης, είναι ιδανική λύση για περιπτώσεις στεγών με παλιές αμιαντολαμαρίνες (ελενίτ) που επιβάλλεται να αντικατασταθούν για λόγους υγείας, αλλά και πιθανής φθοράς.

Αποτελούν εξαιρετική λύση για στεγάσεις μπαλκονιών και βεραντών ή για κατασκευή κιοσκιών, καθώς προσφέρουν εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και καλή θερμομόνωση. Μετρήσεις έχουν δείξει ότι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου 25οC πετυχαίνουν μείωση περίπου 9οC.

Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα τόσο σε σχέση με τα παραδοσιακά όσο και σε σχέση με τα μεταλλικά κεραμίδια.

Τα πλεονεκτήματα αυτά μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να δείτε φωτογραφίες εφαρμογών πλαστικών κεραμιδιών κάντε κλικ εδώ.

Διατομή πλαστικού κεραμιδιού

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων